Camera de Comert si Industrie a Muncipiului Bucuresti
Afacerea
--------------------------------- ---------------------------------
Anul XII, Nr. 51-53 (632-634) 13-31.12.2017 > Pentru intreprinzatori

Oportunitate de a participa la Forumul Internaţional de Afaceri din Municipiul Cahul - Republica Moldova

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, cu sprijinul Enterprise Europe Network, va organiza un Forum Internațional de Afaceri în municipiul Cahul, Republica Moldova, pe data de 1 februarie 2018 (Agenda anexata).

Evenimentul va fi organizat în cadrul celei de-a XVII-a ediții a Expoziției Naționale "MADE IN MOLDOVA", care va avea loc în perioada 31 ianuarie - 4 februarie 2018, la Centrul Internațional de Expoziții "MOLDEXPO" din municipiul Chișinău.

Forumul de afaceri de la Cahul se doreste un eveniment internațional, care intenționează să devină o platformă importantă pentru încurajarea relațiilor comerciale și economice și stabilirea de parteneriate de afaceri între companiile din Republica Moldova și țările din regiunea Dunării, bazinul Mării Negre, Uniunea Europeană, Comunitatea Statelor Independente (CSI), statele membre CEFTA etc.

Peste 100 de întreprinderi din Moldova și din străinătate vor participa la eveniment, reprezentând diverse sectoare precum agricultura, industria agroalimentară, tehnologia informației și comunicațiilor, industria textilă, construcțiile, energia regenerabilă, industria automobilelor,industria creativă etc. Forumul se va încheia cu o sesiune B2B care are ca scop dezvoltarea relațiilor de afaceri între participanții străini și potențialii parteneri locali.

Evenimentul este dedicat: întreprinderilor mici și mijlocii, care oferă sau solicită noi produse și tehnologii; cercetătorilor/dezvoltatorilor de produse sau servicii inovatoare; instituțiilor publice și asociațiilor de afaceri sectoriale; experților în domeniul accesului pe piața externă, al investițiilor și al comerțului internațional.

Informaţii suplimentare şi agenda evenimentului se găsesc la adresa: https://cahul-international-business-forum.b2match.io/

CCIB recomandă celor interesaţi participarea la eveniment.

Agenda

Imprima paginaMicsoreaza fontMareste font


Articol vizualizat de 113 ori.
Publicitate

---------------------------------- eminescu
---------------------------------- certind
----------------------------------
certind
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- akcenta
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- REBU
---------------------------------- Apulum94