Camera de Comert si Industrie a Muncipiului Bucuresti
Afacerea
--------------------------------- ---------------------------------
Anul XII, Nr. 46-48 (627-629) 08-28.11.2017 > Manifestari externe

Oportunitate de a participa la Expozitia „China International Import Expo”, Shanghai 2018

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti are placerea de a va informa cu privire la organizarea Expozitiei Internationale „China International Import Expo" care va avea loc in perioada 5-10 noiembrie 2018, la National Exhibition and Convention Center, Shanghai.

Acest eveniment este organizat de China International Import Expo Bureau, precum si de National Exhibition and Convention Center (Shanghai) Co., Ltd., cu sprijinul Ministerului Comertului din Republica Populara Chineza si Guvernului Municipal Shanghai.

Spatiul expozitional are doua sectiuni: comerțul cu bunuri și cu servicii.                                                 

Secțiunea de comerț cu bunuri dispune de 6 zone de expunere: high-end Intelligent Equipment; Consumer Electronics & Appliances; Auto; Îmbrăcăminte, Accesorii și bunuri de consum; Produse alimentare și produse agricole; Echipamente medicale și produse de ingrijire medicala, cu o suprafață totală de 180,000 m².

Secțiunea de comerț cu servicii cuprinde servicii de turism, tehnologii emergente, cultura si educatie, design creativ si servicii de outsourcing, cu o suprafata totala de 30,000 m².

Pentru a primi prezentarea „China International Import Expo" in limba engleza, cei interesați se pot adresa la CCIB: Dl. Mircea TOADER, Consilier pentru Relaţii Internaţionale al Preşedintelui CCIB, Tel.: 0725 167 894 sau 0723 144 663; E-mail: mircea.toader@ccib.ro si Dra. Sandra LASCULESCU, E-mail: sandra.lasculescu@ccib.ro

Aceasta oportunitate a fost prezentata in cadrul Reuniunii Consiliului de Export si in cazul in care va exista interes, este posibila decizia de a se participa cu pavilion national in cadrul Programului guvernamental de promovare a exportului (PPE) pentru anul 2018 (program subventionat).

Firmele interesate sunt rugate sa comunice la adresele de mai sus optiunea de participare cu precizarea a ce doresc sa expuna si suprafata solicitata in vederea trimiterii la Consiliul de Export pentru centralizare.

In cazul neparticiparii cu pavilion national, este posibila si participarea individuala in conditiile din prezentarea organizatorilor.

Imprima paginaMicsoreaza fontMareste font


Articol vizualizat de 256 ori.
Publicitate

---------------------------------- eminescu
---------------------------------- certind
----------------------------------
certind
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- akcenta
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- REBU
---------------------------------- Apulum94