Camera de Comert si Industrie a Muncipiului Bucuresti
Afacerea
--------------------------------- ---------------------------------
Anul XII, Nr. 42-45 (623-626) 11.10-07.11.2017 > Manifestari interne

TransLogistica, la a III-a editie

In perioada 12-14 octombrie, in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO Bucuresti, in organizarea Distinct Image, a avut loc cea de a treia editie a TransLogistica, cea mai ampla expozitie autohtona dedicata companiilor din transport, logistica si industrii conexe.„Prin prisma relatiilor excelente de colaborare pe care le-am dezvoltat cu partenerii nostri din tara si din strainatate avem informatiile, resursele si determinarea necesare pentru a va ajuta sa dezvoltati afaceri profitabile impreuna cu firme straine. Va putem sprijini pe piete interesante, cu potential, dar dificil de lucrat, va putem ajuta in identificarea unor parteneri de afaceri potriviti", a afirmat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) cu prilejul deschiderii oficiale a Conferintei, subliniind interesul Camerei bucurestene de a atrage cat mai multe firme din domeniu, mergand pana la crearea unei Sectiuni de Transporturi la nivelul CCIB.

„Avem experienta potrivita pentru a aduce la aceeasi masa autorităţile publice şi mediul privat, pentru a va oferi dumneavoastra, oamenilor de afaceri, ocazia de a va prezenta proiectele in fata partenerilor strategici, in cadrul unor forumuri de afaceri si de investitii, dar si de a discuta deschis principalele probleme cu care va confruntati, in cadrul unor conferinte cu puternic caracter interactiv. Mai mult, va oferim oportunitatea unui dialog eficient cu factorii de decizie, in cadrul seriei de evenimente Ziua oportunitatilor de afaceri", a continuat presedintele CCIB.Deschiderea oficiala a fost onorata si de prezenta Vasilicai Baciu, director general in Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.

In paralel cu manifestarea expozitionala, pe parcursul celor trei zile au avut loc evenimente conexe, care au vizat largirea contactelor de afaceri si dezbaterea unor teme de interes pentru industriile amintite. La aceste manifestari au participat oficiali din ministerele cu atributii in domeniu, presedinti ai camerelor de comert si ai unor asociatiilor profesionale reprezentative, membri ai corpului diplomatic, cadre universitare, specialisti, jurnalisti, lideri de opinie.Astfel, specialistii care au ales TransLogistica au avut posibilitatea de a participa la: conferinta internationala „Oportunitati de investitii in parcuri industriale, centre logistice si mari proiecte de infrastructura", TransLogistica Connect (intalniri 1/1:10 intre transportatori si operatori de marfa); IT & Green Logistics Forum (Forum dedicat softurilor de eficientizare si solutiilor „verzi" din transport si logistica); Jobs & Careers Fair (Targ de cariere in transporturi, logistica si industrii conexe); Best Forklift Driver (spectacol demonstrativ de indemanare pentru stivuitorii profesionisti).

Cristina SERBANESCU
cristina.serbanescu@ccib.ro

Imprima paginaMicsoreaza fontMareste font


Articol vizualizat de 86 ori.
Publicitate

---------------------------------- eminescu
---------------------------------- certind
----------------------------------
certind
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- akcenta
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- REBU
---------------------------------- Apulum94