Camera de Comert si Industrie a Muncipiului Bucuresti
Afacerea
--------------------------------- ---------------------------------
Anul XII, Nr. 38-39 (619-620) 13-26.09.2017 > Din lumea afacerilor

AKCENTA CZ - SOLUTII COMPLETE PENTRU OPERATIUNI DE SCHIMB VALUTAR SI PLATI INTERNATIONALE

Camera de Comert şi Industrie a Municipiului Bucureşti, ȋn calitatea sa de susţinătoare permanentă a comunităţii de afaceri din capitală, este alături de firmele membre şi nemembre, punându-le la dispoziţie instrumente utile pentru a-şi eficientiza activitatea.

Astăzi, avem plăcerea de a vă prezenta serviciile oferite de compania AKCENTA CZ, care de 20 de ani livrează soluţii complete pentru operaţiuni de schimb valutar şi plăţi internaţionale. AKCENTA CZ este cea mai mare instituție de plată din Europa Centrală având la activ peste 29.000 de clienţi şi o experienţă amplă pe pieţe din Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România şi Ungaria. (http://www.akcenta.ro/profilul-societatii.html).

Akcenta CZ oferă clienţilor săi (persoane juridice) cursuri personalizate de schimb valutar, comisioane minime sau zero pentru plăţile internaţionale, conturi curente interne în valută străină (gratuit), prin care pot realiza încasări şi plăţi către partenerii de afaceri, o platformă de internet sigură, posibilitatea de acoperire împotriva riscului fluctuaţiei de curs valutar şi multe alte beneficii (http://www.akcenta.ro/servicii.html).

Clienţii Akcenta beneficiază de soluţii personalizate, procese de lucru simple, tranzacţii internaţionale sigure şi rapide. Toate tranzacţiile sunt realizate prin bancă, fără numerar şi pot fi urmărite ȋn timp real prin intermediul unei platforme online - denumite Online Broker OLB. (http://www.akcenta.ro/on-line-broker-olb.html).

Pe lângă valutele obişnuite, prin Akcenta CZ se pot realiza, la comisioane minime sau chiar zero (în cele mai multe dintre cazuri), schimburi valutare şi plăţi internaţionale în alte peste 120 de valute mondiale (http://www.akcenta.ro/plati.html).

Clienţii pot realiza simulari de cost pentru tranzacţiile lor, utilizând Calculatorul de Economii disponibil în pagina web Akcenta CZ (http://www.akcenta.ro/calculator-de-economii.html).

Informaţii suplimentare privind serviciile AKCENTA CZ se pot obtine din documentul anexat şi de pe pagina de internet a companiei, www.akcenta.ro.

 

Imprima paginaMicsoreaza fontMareste font


Articol vizualizat de 521 ori.
Publicitate

---------------------------------- eminescu
---------------------------------- certind
----------------------------------
certind
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- akcenta
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- REBU
---------------------------------- Apulum94