Camera de Comert si Industrie a Muncipiului Bucuresti
Afacerea
--------------------------------- ---------------------------------
Anul XII, Nr 18-19 (599-600) 26.04-09.05.2017 > Va invitam

ZIUA OPORTUNITATILOR DE AFACERI

Camera de Comerț și Industrie a Muncipiului București (CCIB), în parteneriat cu Ambasada Republicii Cehe în România are plăcerea să vă invite marți, 23 Mai 2017, între orele 10,00 - 13,00 (înregistrarea de la ora 9,30), la Palatul CCIB din str. Ion Ghica nr. 4 (vis-a-vis de sediul BNR) la evenimentul:

ZIUA OPORTUNITĂȚILOR DE AFACERI,
dedicat promovării schimburilor comerciale și cooperării româno-cehe.

Invitații speciali ai acestei ediții sunt Excelența Sa domnul Vladimír VÁLKY, ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Cehe în România și ministru-consilier economic la Ambasada Republicii Cehe în România dl. Milan PEPRNÍK. La eveniment au fost invitaţi și reprezentanţi ai conducerilor Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ministerului Economiei și MAE.

La eveniment vor mai participa cu scurte prezentări reprezentanții: Camerei de Comerţ şi Industrie Cehia-România (CCICR), Companiei cehe de târguri și expoziții (BVV) precum și ai unor firme implicate în colaborarea comercial-economică dintre cele două țări. Proiectul de program al evenimentului se anexează

Vor fi prezentate cadrul relațiilor comerciale și economice dintre cele două țări, mediul de afaceri din Republica Cehă, posibilitățile de a sprijini internaționalizarea afacerilor firmelor din cele două țări, precum și oportunitățile de afaceri, inclusiv cele referitoare la domeniile și proiectele de investiții din R. Cehă.

Fiecare participant la întâlnire poate dialoga cu invitații și să-și prezinte obiectivele: căutarea de clienți, de furnizori sau parteneri de afaceri, cunoașterea condițiilor și posibilităților investiționale. Totodată, în cadrul evenimentului vor putea participa la sesiunea de networking comunicând cu cei prezenți.

Taxa de participare este 80 lei (TVA, inclus), firmele/companiile membre CCIB, sau invitate de Ambasada R.Cehe/CCICR/BVV beneficiind de reducere, taxa pentru acestea fiind de 60 lei (TVA inclus). Taxa se poate plăti cash la casieria CCIB, sau în dimineața evenimentului la personalul care asigură înregistrarea. Pentru confirmări participare și detalii suplimentare persoane de contact: Mircea Toader, consilier al președintelui pentru relații internaționale, telefon 0723 144 663/072 516 7894, mircea.toader@ccib.ro sau Sandra Lăsculescu, consilier relații internaționale, sandra.lasculescu@ccib.ro

Program ZOA CEHIA 23.05.2017

Imprima paginaMicsoreaza fontMareste font


Articol vizualizat de 244 ori.
Publicitate

---------------------------------- eminescu
---------------------------------- certind
----------------------------------
certind
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- akcenta
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- REBU
---------------------------------- Apulum94