Camera de Comert si Industrie a Muncipiului Bucuresti
Afacerea
--------------------------------- ---------------------------------
Anul IX, Nr. 31-36 (450-456) 30.07-09.09.2014 > Manifestari interne

Next Season, la a XI-a editie

Asociatia Patronala Sfera Factor organizeaza, in perioada 9 - 12 septembrie 2014, la Hotel Caro din Bucuresti, cea de-a XI-a editie a Targului international de incaltaminte, confectii si accesorii NEXT SEASON. Dupa cum deja ne-a obisnuit, manifestarea va reuni producatori si comercianti importanti din Romania si din strainatate, sub sloganul „Descoperiti marcile romanesti” („Discover Romanian Brands”). În premiera, NEXT SEASON se va derula in aceeasi perioada si in aceeasi locatie cu Salonul profesionist al industriei modei.

Potrivit organizatorilor, editia de toamna a NEXT SEASON se va desfasura pe o suprafata de peste 1800 metri patrati, fata de cei 900 metri patrati la editia precedenta, cresterea spectaculoasa a ariei expozitionale creand oportunitati de afaceri pentru peste 100 de companii producatoare si comercianti din sectoarele incaltamintei, marochinariei si confectiilor.

Companiile interesate sa-si promoveze oferta prin intermediul NEXT SEASON sunt asteptate sa se inscrie la ceea ce se anunta a fi nu doar un eveniment local, dar si unul regional. Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0723 226 045. (C.S.)

Imprima paginaMicsoreaza fontMareste font


Articol vizualizat de 641 ori.
Publicitate

---------------------------------- eminescu
---------------------------------- certind
----------------------------------
certind
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- akcenta
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- FOREN
---------------------------------- REBU
---------------------------------- Apulum94