SRA Filiala Bucuresti
HEITEC

Filiala Bucuresti a Scolii Romane de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie a luat fiinta in anul 1993, avand ca principala atributie educatia in folosul comunitatii de afaceri din municipiul Bucuresti si zonele limitrofe. In 2002, Filiala Bucuresti a SRA a dobandit personalitate juridica prin inscrierea, conform OG 26/2000, in Registrul persoanelor juridice fara scop patrimonial.

Incepand cu anul 2004, Filiala Bucuresti a SRA a inceput autorizarea programelor de formare profesionala desfasurate, in conformitate cu OG 129/2000.

Filiala Bucuresti a SRA organizeaza cursuri in vederea: pregatirii administratorilor de firme pentru dezvoltarea propriilor afaceri, pregatirii viitorilor intreprinzatori si dezvoltarii spiritului antreprenorial, precum si formarii profesionale a angajatilor, potrivit cerintelor pietei muncii si reglementarilor legale in vigoare.

 

Incepand cu anul 1997, SRA Filiala Bucuresti a implementat, alaturi de parteneri din mediul de afaceri si din invatamant, diverse proiecte derulate in cadrul unor programe cu finantare internationala.

Prin metodele de formare utilizate (pregatire modularizata, utilizarea practicienilor si a studiilor de caz) si prin selectarea cu atentie a lectorilor, Filiala Bucuresti a Scolii Romane de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie isi respecta angajamentul luat in fata clientilor sai – persoane fizice si juridice – de a le oferi cursuri de calitate, generatoare de competente, la cel mai bun raport calitate-pret.

Presedintele Consiliului de Administratie al SRA Filiala Bucuresti este prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, conducerea executiva fiind asigurata de Cristina Serbanescu.

WFS
Libraria Eminescu
CARANDA
SYNEVO
Strategic
TipTop
Howtoweb
Madora
SEMA PARC
TUV
EximBank
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa