Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), in dorinta de a veni in sprijinul mediului de afaceri pentru internationalizarea afacerilor, va propune participarea companiei/firmei Dvs. la Programul CCIB de misiuni economice pe piete de interes. In principiu, aceste evenimente se organizeaza cu prilejul unor evenimente promotionale targuri si expozitii internationale specializate, simpozioane, conferinte in tarile vizitate. In organizarea misiunilor economice, CCIB va avea sprijinul si colaborarea Camerelor de Comert locale, institutiilor guvernamentale si adminstratiilor locale, prin compartimentele acestora de cooperare economica internationala  din tarile vizitate, a Ambasadelor acestora din Romania, precum si a Ambasadelor Romaniei si Birourilor de Promovare Comercial Economica a acestora, prin reprezentantii economici din aceste tari.

Programul misiunilor va include Forumuri si intalniri de afaceri (B2B) cu mediul de afaceri local pentru o promovare cat mai eficienta a oportunitatilor de afaceri.

Partenerul CCIB in organizarea misiunilor este OLIMPIC INTERNATIONAL TURISM, companie membra a Camerei, cu o bogata experienta in organizarea de misiuni economice si participari ale Romaniei la targuri si expozitii internationale in cadrul Programului guvernamental de Promovare Export (PPE).

In contextual de mai sus, va invitam sa participati la:

 

MISIUNE ECONOMICA JAKARTA, BALI 02-10 APRILIE 2017

Actiunea are drept scop promovarea in Indonezia a firmelor din industria agroalimentara, morarit si panificatie. Suportul pentru realizarea misiunii este asigurat de Ambasada Romaniei la Jakarta si cu implicarea directa a doamnei Valerica EPURE, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al României in Republica Indonezia, acreditata şi pe lângă Asociaţia Naţiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN).

PROGRAM

Ziua 1 -  Sambata, 01 aprilie. Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Doha  - Jakarta. Intampinare si tranfer de la aeroport la hotel Pullman 4* sau similar in Jakarta.
Ziua 2 – Duminica, 02 aprilie. Dimineata, optional, Tur de o zi al orasului Jakarta – capitala Indoneziei, considerata un important  centru politic, administrativ, comercial, financiar şi industrial al ţării şi un important nod de comunicaţii.
Ziua 3 – Luni, 03 aprilie.     Deplasare la sala de conferinte a complexului AHA  Center unde va avea loc seminarul cu tema Climatul de afaceri in Asia de Sud Est organizat de ASEAN.
Ziua 4 – Marti, 04 aprilie.   Deplasare la Ambasada Romaniei la Jakarta pentru seminar si intalniri bilaterale. Eveniment dedicat  companiilor active in domeniul agroalimentar, morarit, panificatie. Vizite la diverse companii de profil.
Ziua 5 - Miercuri, 05 aprilie transfer la aeroport pentru zbor Jakarta – Bali. Intampinare si transfer de la aeroport la hotel Furama 4* sau similar in Bali.
Ziua 6 – Joi, 06 aprilie. Program profesional de vizitare si participare la Conferinta BioFood Bali
Ziua 7 – Vineri, 07 aprilie , timp liber la dispozitie, optional full day safari tour
Ziua 8 – Sambata 08 aprilie. Program profesional  de vizitare Bali Interfood Indonesia, Nusa Dua
Ziua 9 – Duminica 09 aprilie. Propunere program optional Croaziera 3 insule Nusa Lembongan, Nusa Penida and Nusa Ceningan pranz inclus, check out si plecare catre aeroport

Servicii asigurate:

 • Asistenta profesionala asigurata de CCIB inainte si pe parcursul misiunii;
 • transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Istanbul Doha – Jakarta – Bali  si retur Bali- Doha – Otopeni
 • transferuri private aeroport – hotel  - aeroport in Jakarta, Bali
 • transferuri la intalnirile de afaceri
 • cazare 4 nopti Jakarta hotel Pullman 4* sau similar (loc in camera dubla), mic dejun inclus
 • cazare 5 nopti Bali hotel Furama 4* sau similar (loc in camera dubla), mic dejun inclus
 • vizitarea Targurilor Bali Interfood si Bio Food Bali
 • optional, tur de o zi jakarta
 • optional, Full Day Safari Tour Bali
 • optional Croaziera 3 insule Nusa Lembongan, Nusa Penida and Nusa Ceningan pranz inclus
 • 1 insotitor la un grup de minim 10 persoane

 Taxa de participare este de 1998 euro + 2000 lei

Acte necesare pentru calatorie: pasaport valabil 6 luni

Nota: in pret nu sunt incluse taxele de aeroport (250 euro - aceste taxe se pot schimba pana la emiterea biletelor), excursiile optionale. Supliment camera single - 399 euro

Pentru inscrieri si detalii suplimentare ne puteti contacta la:

SC OLIMPIC INTERNATIONAL TURISM SRL

Bucuresti, ROMANIA
Linie directa: 0040 372 274 110 , Mobil: 0040 725 997 675 , Fax: 0040 21 330 51 23

Persoana de contact: Anca Grigorescu
E-mail:
anca.grigorescu@olimpic.ro

INTERNET & MOBILE WORLD
Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa