c

 

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), in dorinta de a veni in sprijinul mediului de afaceri pentru internationalizarea afacerilor, va propune participarea companiei/firmei Dvs. la Programul CCIB de misiuni economice pe piete de interes. In principiu, aceste evenimente se organizeaza cu prilejul unor evenimente promotionale targuri si expozitii internationale specializate, simpozioane, conferinte in tarile vizitate. In organizarea misiunilor economice, CCIB va avea sprijinul si colaborarea Camerelor de Comert locale, institutiilor guvernamentale si adminstratiilor locale, prin compartimentele acestora de cooperare economica internationala  din tarile vizitate, a Ambasadelor acestora din Romania, precum si a Ambasadelor Romaniei si Birourilor de Promovare Comercial Economica a acestora, prin reprezentantii economici din aceste tari.

Programul misiunilor va include Forumuri si intalniri de afaceri (B2B) cu mediul de afaceri local pentru o promovare cat mai eficienta a oportunitatilor de afaceri.

Partenerul CCIB in organizarea misiunilor este OLIMPIC INTERNATIONAL TURISM, companie membra a Camerei, cu o bogata experienta in organizarea de misiuni economice si participari ale Romaniei la targuri si expozitii internationale in cadrul Programului guvernamental de Promovare Export (PPE).

In acest sens, va invitam sa participati in perioada 19 – 25 Martie 2017 la 

 

Misiune Economica CHINA

BEIJING SHANGHAI


Actiunea are drept scop vizitarea unora dintre cele mai importante targuri privind petrolul si industria petrochimica din lume, care aduna anual peste 80.000 de profesionisti din 65 de tari din intreaga lume, avand 18 pavilioane nationale si 2000 de expozanti. 
CIPPE 2017 Beijing - 17th China Intl Petroleum & Petrochemical Technology & Equipment Exhibition
CING 2017 - The 7th China International Natural Gas Technology & Equipment Exhibition
EXPEC 2017 - The 17th China International Explosion Petroleum Electric Technology & Equipment Exhibition
Misiunea economica faciliteaza si stabilirea de intalniri de afaceri cu parteneri locali pe diferite domenii de activitate, precum si informare si documentare privind diverse oportunitati de afaceri locale.

PROIECT PROGRAM

Ziua 1/19 Martie, Duminica      
Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda, la ora 20:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu Turkish Airlines, TK 1046 la ora 21.55.

Ziua 2/20 Martie, Luni      
Sosire in Istanbul al ora 00.30. Continuarea zborului catre Beijing la ora 02.20 cu TK 20. Sosire in Beijing la ora 16.25. Transfer si cazare Hotel Oriental Garden 4* sau similar

Ziua 3/21 Martie, Marti      
Mic dejun. Transfer catre New China International Exhibition Center Beijing pentru a vizita targul international CIPPE 2017 - China International Petroleum & Petrochemical Technology and Equipment Exhibition. Transfer de retur la hotel. Participare la intalniri de afaceri, pe diferite domenii de activitate, conform profilului participantilor. 

Ziua 4/22 Martie, Miercuri    
Mic dejun. Transfer pentru a vizita targul international CIPPE 2017.Transfer de retur la hotel. Participare la intalniri de afaceri, pe diferite domenii de activitate, conform profilului participantilor.
Dupa amiaza optional turul orasului Beijing cu vizitarea principalelor obiective turistice: vestita Piata Tienanmen si Orasul Interzis, fostul palat imperial din Beijing.

Ziua 5/23 Martie, Joi
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor catre Shanghai. Transfer si cazare la hotel Central 4* sau similar. Participare la intalniri de afaceri, pe diferite domenii de activitate, conform profilului participantilor. Dupa amiaza optional turul orasului Shanghai cu vizitarea principalelor obiective turistice: Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha, Yu Garden, The Bund, Oriental Pearl TV Tower, Pudong

Ziua 6/24 Martie, Vineri                            
Mic dejun. Pentru cei interesati transfer pentru vizita International Building & Construction Trade Fair sau participare la intalniri de afaceri, pe diferite domenii de activitate, conform profilului participantilor

Ziua 7/25 Martie, Sambata                              
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea orasului sau continuarea intalnirilor de afaceri. La ora 19.30 transfer la aeroport pentru zbor spre Istanbul cu TK 27 la ora 23:15.

Ziua 8/26 Martie, Duminica
Sosire in Istanbul la ora 06.10 si continuarea zborului spre Bucuresti cu TK 1043 la ora 07.10. Sosire in Bucuresti la ora 08.30.

SERVICII INCLUSE:

 

  • Asistenta profesionala asigurata de CCIB inainte si pe parcursul misiunii
  • Bilet avion  Bucuresti – Istanbul - Beijing //Shanghai - Istanbul - Bucuresti pe cursa Turkish Airlines
  • Bilete avion pe cursa interna Shanghai - Beijing (China Airways)
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport in ambele orase, precum si la locurile de intalniri de afaceri
  • 5 nopti cazare cu mic dejun in hotelurile mentionate sau similare (3 nopti Beijing si 2 nopti Shanghai)
  • Ghid asistent din partea agentiei

 

 

Taxa de participare este: 1190 Euro + 2.000 Lei / persoana loc in camera dubla
Supliment single: 290 Eur

Inscrieri urgente! Locuri limitate!

Tariful nu include: taxele de aeroport (390 Euro, care pot suferi modificari pana la momentul calatoriei), taxa de viza (75 Euro), excursiile optionale (130 Euro), asigurarea medicala si suplimentul pentru camera single (290 Euro).

Documente necesare Visa China:

- formularul tip pentru viza completat de mana sau la calculator, semnat de dvs 
- pasaport in original valabil minim 6 luni de la data plecarii si cu cel putin 1 pagina goala in afara ultimei pagini
- copie pasaport
- o fotografie tip pasaport recenta 

Penstru inscrieri si detalii suplimentare va rugam sa contactati:

OLIMPIC INTERNATIOANL TURISM
Persoana de contact: Roxana Dinca
Tel: 0372 274 104; E-mail: office@olimpic.ro
Mobil: 0725 274 104

Persoana de contact in CCIB pentru programul profesional:
Mircea Toader, consilier al Presedintelui pentru relatii internationale
Tel: 021 319 01 05 Mobil: 0725 167 894 Mail: mircea.toader@ccib.ro

Exprimandu-ne convingerea ca va vom avea alaturi de noi in aceasta misiune economica, va rog sa primiti asigurarea deosebitei noastre consideratii.

 

Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa