m

Confederaţia patronală Uniunea Generală a Industriaşilor din România (UGIR 1903) în colaborare cu Centrul de Mediere al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), Consiliul de Mediere (CdM) şi cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice organizează conferinţa cu temaMetode alternative de soluţionare a conflictelor de muncă”.

Evenimentul va avea loc marţi, 12 iulie 2016, la Palatul CCIB din Str. Ion Ghica nr. 4, et. 2, (vis-a-vis de BNR) între orele 10.00 şi 13.00. Înregistrarea participanţilor va începe la ora 9.30.

Conferinţa se adresează mediatorilor, angajatorilor, dar şi angajaţilor şi se înscrie în sfera preocupărilor constante ale Camerei bucureştene vizând promovarea în rândul comunităţii de afaceri a avantajelor medierii – costuri reduse, rezolvare rapidă a disputelor şi soluţii win-win.

Evenimentul va fi deschis de prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti şi va beneficia de prezenţa dl. Ioan Cezar Corâci, preşedintele Uniunii Generale a Industriaşilor UGIR 1903, a dl. Mugur Mitroi, preşedintele Consiliului de Mediere şi a dl. Danteş Bratu, reprezentant al Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Organizatorii îşi propun ca, în urma prezentărilor susţinute de specialiştii invitaţi şi a dezbaterilor privind soluţionarea conflictelor de muncă, să rezulte un material-document care să promoveze procesul de mediere ca soluţie alternativă de rezolvare a litigiilor de muncă, atât în faţa instanţelor judecătoreşti, cât şi în faţa membrilor, ca serviciu de care aceştia pot beneficia pentru a-şi rezolva rapid şi eficient problemele din domeniul resurselor umane.

Cu speranţa ca acest eveniment răspunde intereselor dumneavoastră, vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 6 iulie 2016, la adresele de e-mail: membri@ccib.ro şi ugir1903presedinte@gmail.com.

Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa