Măsurilor de sprijinire și promovare a exportului susținute de Guvernul României. Lansarea Programului de susținere a internaționalizării operatorilor economici români, cu finanțare de la bugetul de stat, pentru perioada 2017-2020.
HEITEC

1

 

În dorința de a vă oferi informații utile pentru internaționalizarea afacerilor Dumneavoastră, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), în colaborare cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA), au plăcerea să vă invite la evenimentul de prezentare a:

”Măsurilor de sprijinire și promovare a exportului susținute de Guvernul României. Lansarea Programului de susținere a internaționalizării operatorilor economici români, cu finanțare de la bugetul de stat, pentru perioada 2017-2020.”

 

care se va desfășura marți 25 iulie a.c., în intervalul orar 10,00 – 12,00 la sediul nostru istoric din str. Ion Ghica nr.4, sector 3, etaj 2.

Evenimentul se adresează mediului de afaceri bucureștean și în general firmelor și companiilor interesate să beneficieze de programele de promovare a exportului susținute financiar de Guvernul României.

Evenimentul va fi onorat de prezenţa dlui. Ilan LAUFER, ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, precum și a dlui. Sterică FUDULEA, secretar de stat în MMACA, co-președintele părții publice a Consiliului de Export.

Demnitarii vor prezenta:

-    Programul de Susținere a Internaționalizării Afacerilor IMM-urilor (Ordonanța de Urgență Nr. 8/2017, transformată în Legea 83/2017 și recent aprobata HG cu normele de aplicare), în baza cărora IMM-urile eligibile pot primi finanțare nerambursabilă, în proporție de 90%, în scopul  participării individuale la Târguri și Expoziții Internaționale sau la misiuni economice, precum și acoperirii altor cheltuieli legate de internaționalizarea afacerilor, în limita a 50.000 lei firmă/an;

-    Programul de Promovare al Exportului (PPE 2017 și PPE 2018), Participarea la Târguri și Expoziții Internaționale sub pavilion național, precum și la misiuni economice, în care o mare parte din cheltuieli sunt suportate din fondurile special alocate acestor evenimente.

Aveți posibilitatea de a dialoga cu demnitarii români în vederea clarificării tuturor aspectelor legate de participarea firmei/companiei Dvs. la programele de mai sus.

Participarea este gratuită.

Înscrierile la eveniment se primesc la adresele de mail: mircea.toader@ccib.ro; sandra.lasculescu@ccib.ro și membri@ccib.ro, iar pentru eventuale informații suplimentare vă puteți adresa dlui. Mircea Toader, consilier al președintelui CCIB pentru relații internaționale,

tel 0725 167 894 sau 0723 144 663.

 

Rugându-vă să considerați Camera noastră ca o Casă a Dumneavoastră, a Oamenilor de Afaceri din București și nu numai, vă așteptăm atât la acest eveniment cât și la cele viitoare.

CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa