PROGRAMUL LIFE – al Comisiei Europene
HEITEC

1

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti in colaborare cu Ministerul Mediului – Directia Accesare Fonduri Externe are placerea sa va invite la evenimentul de prezentare „PROGRAMUL  LIFE – al Comisiei Europene”, ce se va desfăşura la sediul CCIB din str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, etaj 2, Sala de sedinta, în data de 18 iulie 2017, în intervalul orar 10.00-14.00. 

Evenimentul se adreseaza societatilor private, organismelor publice si organizatiilor private non-profit (inclusiv ONG-uri), beneficiari ai programului LIFE si se va desfasura conform Agendei anexate.

Ministerul Mediului, in calitate de Punct National de Contact pentru Programul LIFE, in relatia cu Comisia Europeana este beneficiarul unui Proiect LIFE, care priveste cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor LIFE la nivelul Romaniei "LIFE CAPACITY BUILDING".

Cu aceasta ocazie, reprezentantii Ministerului Mediului vor prezenta, pe langa Programul LIFE, modalitatile concrete de depunere de proiecte in cadrul acestui program si cadrul privind implementarea legislatiei de mediu in privinta deseurilor.

La eveniment vor participa si reprezentanti ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Participarea este gratuita.

Agenda eveniment

In speranta ca acest eveniment prezinta interes pentru dumneavoastra va rugam sa ne contactati pana in data de 17 iulie 2017. Persoane de contact: dna. Anca Apalaghiei 0730980807, e-mail: anca.apalaghiei@ccib.ro, din partea Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si dna Madalina Cozma, telefon: 0746248590, e-mail: madalina.cozma.life@mmediu.ro, din partea Ministerului Mediului.

INTERNET & MOBILE WORLD
Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa