ANALIZA DE RISC LA SECURITATE FIZICĂ – pe ultima suta de metri
HEITEC

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti are plăcerea de a vă invita să participaţi la workshopul

                          

ANALIZA DE RISC LA SECURITATE FIZICĂ – pe ultima suta de metri”

                                 obligatorie dar si necesara

       

 • De ce sunt necesare si obligatorii paza bunurilor, valorilor si protectia persoanei pentru societatea mea, cum ajuta aceasta si de ce societatea mea este obligata sa o efectueze?
 • Cum imi stabilesc masurile de securitate legale si acoperitoare pentru societatea mea, ce conditii legale sunt de indeplinit?
 • Cum imi aleg prestatorul de servicii de securitate (paza umana, sisteme tehnice de securitate), cum imi aleg evaluatorul?
 • Care sunt cerintele prestarii unui serviciu de securitate calitativ?
 • Cine ma controleaza si ce repercursiuni voi avea daca nu am aceasta lucrare?
 • Ce buget voi aloca?
 • Pe cine voi consulta?

La aceste intrebari veti primi raspuns in cadrul Workshopului care va avea loc în data de 17 mai 2017, orele 10.00-14.00, la sediul CCIB din str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, etaj 2. 
Evenimentul se adresează societăţilor comerciale şi organizaţiilor care deţin bunuri ori valori cu orice titlu şi care, în conformitate cu Legea 333/2003, indiferent de natura capitalului social, sunt obligate să asigure paza acestora. HG 301/2012 reglementează metodologic punerea în practică a acestei legi, stabilind şi sancţiunile aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale.
In conformitate cu prevederile HG nr. 1002/2015 data limita pentru efectuarea analizei de risc este 1.07.2017. Legea prevede că lipsa analizei de risc la securitate fizică se sancţionează cu amendă de la 5.000 la 10.000 lei. 

Subiecte abordate:

 

 • Riscurile imediate la care este expusă societatea dumneavoastră determinate şi tratate prin analiza de risc la securitate fizică
 • H.G. 301/2012 despre necesitatea şi obligaţia legală a societăţilor comerciale
 • Analiza de risc la securitate fizică în sprijinul asigurării pazei şi protecţiei societăţilor comerciale prin importanţa sa în stabilirea şi dimensionarea corectă a dispozitivelor de pază şi protecţie, a costurilor generate, în funcţie de riscurile determinate
 • Standarde române şi europene – tehnici de evaluare a riscurilor de securitate fizică
 • Alte teme de interes la cererea participanţilor

 

Cursanţii vor primi certificate de participare.
Workshopul beneficiază de experienţa Dlui colonel (R) ing. Adrian-Radu Arsenescu, specialist evaluator de risc la securitate fizică, manager de securitate, cu 32 ani exeperienta in securitate nationala si 18 ani experienta in servicii integrate de securitate privata.
Taxa de participare este de 261,8 lei (inclusiv TVA) şi se poate achita conform formularului de participare anexat. Pentru detalii şi înscrieri, vă rugăm să ne contactaţi la tel: 021.311.44.99, e-mail: ana.dulgheru@ccib.ro, persoană de contact dna. Ana Dulgheru. Anexăm formularul de participare.
Firmele membre ale CCIB beneficiază de reduceri corespunzător nivelului de cotizaţie, daca aceasta este achitata la zi.
În speranţa că acest eveniment prezintă interes pentru dumneavoastră,aşteptăm confirmarea participării până la data de 15 mai  2017.

Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa