TRATAMENTUL FISCAL AL UNOR OPERATIUNI SPECIFICE SI NOUTATI FISCALE INCEPAND CU 1 IANUARIE 2017
HEITEC

 

t

Modificarile Codului Fiscal reprezinta o provocare pentru toti profesionistii in domeniul financiar-contabil, astfel ca avem placerea de a va invita la seminarul "TRATAMENTUL FISCAL AL UNOR OPERATIUNI SPECIFICE SI NOUTATI FISCALE INCEPAND CU 1 IANUARIE 2017”, eveniment cu caracter interactiv, sustinut de specialisti ai Colman Tax.     

Seminarul este organizat de catre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) si Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), cu sprijinul Colman Tax.

Seminarul va avea loc in data de 16 februarie 2017, la Palatul Camerei de Comert si Industrie Bucuresti (Str. Ion Ghica nr 4, langa Banca Nationala a Romaniei). Pentru inregistrare va rugam sa completati formularul de aici pana pe 14 februarie 2017, la sfarsitul zilei.

       Prezentarile vor fi sustinute in limba romana de Alina Manescu si Stela Colun, partneri Colman Tax.

Agenda seminarului:

09:00 – 9:30  Inregistrarea participantilor 
09:30 –10:00  Deschiderea evenimentului de catre oficiali ai CCIB si ACCA 
10:00 –11:00  Prezentare Colman: "TRATAMENTUL FISCAL AL UNOR OPERATIUNI SPECIFICE SI NOUTATI FISCALE INCEPAND CU 1 IANUARIE 2017”
11:00 – 11:15  Pauza cafea
11:15 – 12:30 Prezentare Colman: "TRATAMENTUL FISCAL AL UNOR OPERATIUNI SPECIFICE SI NOUTATI FISCALE INCEPAND CU 1 IANUARIE 2017”
12:30 – 13:30 Networking

 

Daca temele prezentarii vi se par de interes si pentru alti colegi din departamentul dumneavoastra financiar contabil, audit și business, va rugam sa le trimiteti invitatia intrucat seminarul nu are limita de numar de participanti de la o companie.

Va reamintim totodata ca salariaţii companiilor membre ale Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), beneficiază de condiţii speciale de inscriere la ACCA. Astfel, pana la data de 31 martie 2017, datorita unui acord incheiat recent de CCIB cu ACCA, salariatii dumneavoastra vor primi un tarif special de 20 GBP (fata de taxa standard in valoare de 79 GBP) pentru fiecare persoana care aplica pentru Diploma in Accounting and Business (3 examene). Oferta se adreseaza companiilor membre care au inregistrat in anul financiar precedent o cifra de afaceri de maximum 50 milioane lei.

Companiile membre ale CCIB interesate sa beneficieze de aceasta oportunitate pentru salariatii proprii se pot inscrie pentru a primi mai multe informatii despre oferta accesand acest link. Subliniem ca partenerii nostri de la ACCA va vor oferi sprijin pentru a valorifica la maximum aceasta oportunitate.

Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa