Reciclarea ambalajelor
HEITEC

r

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti vă invita să participaţi la seminarul „Reciclarea ambalajelor - obligaţii de plată la Fondul pentru mediu”, ce se va desfăşura la sediul CCIB din str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, etaj 2, camera 49, în data de 31 ianuarie 2017, în intervalul orar 10.00-16.00.

Seminarul se adresează operatorilor economici care produc, utilizează sau manipulează ambalaje.

Vor fi prezentate atât modalitatea de gestionare a ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje, conform prevederilor Legii nr. 249/2015 (obligaţiile operatorilor economici care produc ambalaje reutilizabile, care produc produse ambalate în ambalaje reutilizabile, care comercializează produse ambalate în ambalaje reutilizabile, gestionarea ambalajelor devenite deşeuri pe teritoriul naţional, reguli privind colectarea deşeurilor de ambalaje etc.), cât şi obligaţiile de declarare şi plată la Fondul pentru mediu, conform OUG nr. 196/2005 (modul de calcul al taxelor şi contribuţiilor, certificatului privind obligaţiile de plată, inspecţii fiscale desfăşurate de Administraţia Fondului pentru Mediu, măsuri pentru nerespectarea obligaţiilor la Fondul pentru mediu etc.).

Seminarul va beneficia de expertiza dlui Cornel Brezuică, consultant de specialitate pe probleme de protecţia mediului şi fiscalitate, reprezentant al Ministerului Mediului şi Pădurilor la Agenţia Europeană pentru Protecţia Mediului pe probleme de fiscalitate de mediu.

Taxa de participare este de 357 lei/participant (TVA inclus) şi se poate achita conform formularului de participare anexat. Pentru detalii şi înscrieri, vă rugăm să ne contactaţi la tel: 021.3190128, e-mail: anca.apalaghiei@ccib.ro, persoană de contact dna. Anca Apalaghiei.

Firmele membre beneficiază de reducerile corespunzătoare nivelului de cotizaţie.

În speranţa că acest eveniment prezintă interes pentru dumneavoastră, aşteptăm confirmarea participării până la data de 27 ianuarie 2017.

Diamond
CERTIND
EximBank
WFS
Libraria Eminescu
Strategic
Hospice
Olimpic
Apulum94
Zizin
Coface
Tribuna Economica
Comunicate de presa